Over ons


https://sites.google.com/site/hartslagcoaching/wie-zijn-wij


Mijn naam is Edwald Hilboldt en ik ben de initiatiefnemer van Hartslag Coaching. De reden om een eigen praktijk te beginnen is dat ik gefascineerd raakte door de krachtige werking van sporten op de fysieke ontregeling bij burn-out. In het huidige aanbod van burn-out begeleiding is er geen goed antwoord op de fysieke ontregeling en bijbehorende lichamelijke klachten. 

Dit heb ik zelf ervaren. Na mijn opleiding aan de Technische Universiteit in Delft heb ik 12 jaar gewerkt in het projectmanagement van grote infrastructurele projecten. De werkdruk was hoog en om alles te kunnen regelen maakte ik lange dagen. 's Avonds en in het weekend was ik vaak moe, maar ik wist niet goed wat ik hieraan kon doen. In 2007 kreeg ik een heftige burn-out: 5 jaar lang was ik structureel moe, snel overprikkeld en heb ik niet kunnen werken, op wat pogingen na.   

In deze periode heb ik van alles geprobeerd om van mijn klachten af te komen: burn-out begeleiding bij psycholoog, artsen, mindfulness, yoga, andere voeding, supplementen, orthomoleculaire geneeswijze, acupunctuur. Het hielp misschien allemaal wel een beetje, maar ik bleef chronisch moe en overprikkeld. Een gesprek voeren was vaak al te intensief. Na een lange zoektocht heb ik de methodiek die ik zelf nu gebruik gevonden. Na een fysiologische meting startte ik met het programma. Al na enkele weken voelde ik me meer ontspannen, ik sliep beter en ik was minder snel overprikkeld. Na 2 maanden was ik niet meer de hele dag moe. Ik was nog wel eens moe, maar dat kon ik dan verklaren. Zo kreeg ik steeds meer inzicht in mijn lichaam en grip op mijn situatie.

Na een opleiding ben ik in 2014 met mijn eigen praktijk gestart. Sindsdien begeleid ik particulieren en organisaties (o.a Shell) met burn-out, stress- en vermoeidheidsklachten en vitaliteit. Mijn missie is om mensen echt te helpen met hun fysieke en mentale fitheid. Ik wil dat deelnemers van mijn vitaliteitsprogramma weer ontspanning, energie en plezier ervaren.