Feedback van cliënten

"Ik ben super blij met jullie begeleiding. Voor een consult wordt de tijd genomen en dit levert betrouwbare resultaten op. Blind volg ik jullie methode en persoonlijk advies op basis van de resultaten van de metingen. Deze methode heeft mijn lichaam uit de neerwaartse spiraal getrokken toen er geen arts en specialist een diagnose kon stellen. Binnen een week voelde ik me al veel beter. Het is fijn om een persoonlijk advies te krijgen waarop je kunt vertrouwen, aangezien je niets meer van je eigen lichaam snapt. Ik heb heel veel geleerd over de verschillende systemen van het lichaam en me verbaasd over het belang van een goede ademhaling."
Debora, Amsterdam

"Op een prettige en professionele manier wordt heel nauwkeurig jouw hartslag in verschillende situaties gemeten. Ik vond het heel bijzonder om zo duidelijk door middel van een grafiek te zien dat mijn hartslag ritme zich perfect aanpast tijdens de ademoefening. Dit moedigde mij aan om vaker overdag het beeld van de grafiek op te roepen. Het herstel van mijn overspannenheid gaat elke dag beter."
Isabel Perez Asun, Bilthoven

"Als je wilt weten hoe je er lichamelijk gezien voor staat dan raad ik een test bij Hartslag Coaching aan. Ik heb mij in 2 uur tijd laten doormeten en gelukkig zat het redelijk goed. Ik kreeg een helder rapport en een paar goede en praktische tips mee naar huis. De moeite waard !"
Xander Cladder, Bilthoven

"Sporten op hartslag, en het daardoor beter onder controle houden van mijn ademhaling voelt voor mij heel erg goed. Hardlopen ging vroeger vaak moeizaam, vooral door mijn ademhaling. Hartslag Coaching heeft met een inspanningstest bepaald op welke hartslag ik het beste kan trainen. Sporten op deze manier is voldoende intensief en tegelijkertijd meer ontspannen dan wat ik gewend was. Mijn conditie en kracht is door deze prettige manier van sporten structureel toegenomen."
O.L., Schoorl