Heb je het gevoel dat je geleefd wordt ? Ben je vaak vermoeid ? ... en wil je weer energie hebben om van alles te ondernemen ? 

Veel mensen merken dat ze steeds moeilijker rust kunnen vinden. We hebben het druk met werk, zorg voor kinderen en het regelen van allerlei dingen en gaan van de ene activiteit naar de andere. Er moet van alles en er lijkt nauwelijks tijd meer voor echte ontspanning. Dit heeft een groot effect op ons lichaam. Door deze overbelasting raakt ons lichaam ontregeld. Na een aantal jaar leidt dit bijna altijd tot klachten of zelfs een burn-out.

Overbelasting en stress hebben ook een negatief effect op onze mentale gezondheid. Je geniet minder van de dingen die je doet, je hebt minder ruimte voor de mensen om wie je geeft, je hebt minder plezier in je werk en je presteert ook nog eens minder goed.

Vaak al energieker binnen enkele weken
https://sites.google.com/site/hartslagcoaching/home
Wij willen mensen ervan bewust maken dat het anders kan. Al met enkele eenvoudige stappen kun je je energieker en vitaler voelen, vaak al binnen enkele weken. 

We zijn gespecialiseerd in het optimaal laten functioneren van het lichaam. Met ons programma zijn we in staat om (ernstige) stress- en vermoeidheidsklachten en burn-out te behandelen. 

Daarnaast werken we aan je mentale fitheidWe gunnen jou dat je niet geleefd wordt maar dat jij je eigen koers bepaalt. Waarvoor effectief ?
 
- burn-out 
- chronische vermoeidheid
- slecht slapen
- andere stressklachten
- goed blijven presteren bij hoge werkdruk
- verbeteren gezondheid